Minusta

Moikka! Olen Raakel,

Varalan urheiluopistosta valmistunut personal trainer ja haluan auttaa asiakkaitani nauttimaan liikunnasta ja sen tuomasta energiasta. Valmennuksissani painotan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tärkeyttä: riittävä uni, monipuolinen ravinto ja kokonaiskuormituksen hahmottaminen ovat asioita, joiden avulla rakennetaan kestävä pohja energiselle arjelle. Hyvinvoiva keho tarkoittaa minulle myös liikkuvaa kehoa ja olenkin tästä syystä kouluttautunut myös FasciaMethod-ohjaajaksi. Valmentajana olen kannustava, positiivinen ja reilu, mutta myös vaativa: tehdään parhaamme ja treenataan tosissaan, mutta hymy huulilla. 

Juniori-ikäisestä lukioon asti harrastin tennistä ja kilpailinkin siinä jonkin verran. Lukiossa kilpailut jäivät sikseen ja kävin pelailemassa lähinnä omaksi ilokseni. Nautin jo "tennisurani" aikana kovista fysiikkatreeneistä, joten tenniksen vähentyessä punttien nostelu lisääntyi. Salilla nautin erityisen paljon toiminnallisesta harjoittelusta, ja lukion jälkeen osallistuinkin Crossfitin On Ramp -kurssille ja hurahdin siihen täysin. Crossfitissa yhteisöllisyys ja toisten tsemppaaminen ovat avainasemassa ja nämä ovatkin elementtejä, joita haluan nostaa esille erityisesti pienryhmävalmennuksissani. 

Valmentamisen lisäksi opiskelen myös diplomi-insinööriksi Turun yliopiston teknillisessä tiedekunnassa, jossa tiede ja tutkimus on hyvin lähellä arkeani. Oma valmennusfilosofiani perustuukin pitkältä tutkittuun tietoon ja tieteeseen.