Valmennuspalvelut

Henkilökohtainen valmennus

Haluatko saada liikunnan ja oman hyvinvoinnin osaksi arjen rutiineja? Haluatko kenties hioa tekniikoita tai nostaa treenisi seuraavalle tasolle? Oli tavoitteesi mikä tahansa (ensimmäinen leuanveto, energisempi arki, elämäntaparemontti, liikkuvampi keho), niin tehdään siitä yhdessä mahdollista!

Valmiiden pakettien ja toiveidesi pohjalta voidaan rakentaa juuri sinulle parhaiten sopiva valmennuskokonaisuus! 

Valmennan Tampereella ja Turussa. Tampereella valmennan Studio4Trainers -yksityisellä kuntosalilla. Valmennuspaikka voidaan sopia mahdollisuuksien mukaan myös yksilöllisesti, ja esimerkiksi kotitreenien tapauksessa valmennukset on mahdollista toteuttaa myös etänä. 

En ole koskaan pitänyt treenaamisesta erityisen paljon, enkä myöskään ole osannut treenata oikeaoppisesti. Raakel on opettanut oikeanlaiset tekniikat liikkeisiin ja tuntuu että niiden tekeminen helpottuu hyvin paljon joka kerta. Treenit ovat monipuolisia ja en tylsisty niiden tekemiseen. Innolla odotan salille pääsyä ja tahdon kehittyä vielä paljon lisää..,

- VeeraYKSILÖVALMENNUKSET

PT-paketit

1 ohjaustunti 65 €
5x paketti 320 €
10x paketti 630 €
20x 1200 €

Kaikki hinnat sis. alv 24 % 

Henkilökohtaiset ohjelmat

Harjoitusohjelma suunnitellaan asiakkaan tavoitteiden, lähtötason ja toiveiden mukaan. Harjoitusohjelman treenit käydään yhdessä läpi. 
Henkilökohtaisesta harjoitusohjelmasta kysy erikseen, hinta määräytyy treeniohjelman laajuuden mukaan. 

Ryhmät

Pari- ja ryhmävalmennukset suunnitellaan ryhmän toiveiden, tavoitteiden ja lähtötason mukaan. 
Kysy hintaa!

Myös esim. joukkueille tai yrityksille on mahdollista toteuttaa valmennuksia/yksittäisiä treenejä.


Varaa veloitukseton alkukartoitus!

Varaa veloitukseton alkukartoitus ja tutustutaan! Etsitään yhdessä juuri sinulle paras mahdollinen valmennuskokonaisuus. Alkukartoitus voidaan toteuttaa myös etänä.